къща Доситеево
Начало
За Нас
Настаняване
Резервации
Винен туризъм
Културен туризъм
Риболов
Галерия
Контакт
Предложения
 Къща „Доситеево” е на 13 км. от гр. Харманли, 49 км. от гр. Хасково и на 266 км. от гр. София. Къщата е на 52км от Турската и на 45км. от Гръцката граница Отсядайки при нас ще се насладите на чист въздух, красива природа и вкусни специалитети, съчетани с вина произведени от местните винарни: Марон, Тера Тангра, Вила Любимец, Малката Звезда и Кастра Рубра. Къщата е изключително подходяща за почивка и семейна ваканция през всички сезони на годината. Двата декара дворно пространство позволяват безгрижна игра на палави деца.
В близостта на местности свързани с историята, ще се насладите на завладяващи гледки на руини от византийски и тракийски селища и светилища. За любителите на риболова, язовир „Доситеево” и устието на р. Марица са на 10 минути път от къщата. Приятно изморени, за вашата релаксация ви предлагаме освежаващ фибро масаж в джакузито. Прохладните вечери може да прекарате в къта за отдих, приготвяйки ястия на пеща.
Близостта на автомагистрала "Марица" със село Доситеево, отстояща на 2 км, позволява на пътуващите към и от Турция и Гърция да отседнат в къща Доситеево за почивка.

   
За Къщата
За Селото
Българска директория